Rreth Nesh

Prizreni është qytet i lashtë historik që shtrihet brigjeve të Lumbardhit,nën shpatijet pitoreske të maleve të Sharrit. Qytet i krojeve, Urave, Mullinjve e objekteve të kulteve me arkitekturë të qetë, të sinkronizuar e të veçantë. Shtëpitë e vjetra qytetare me arkitekturën “alla Prizrenase” e zejtaria filigran reflektojnë kulturë, traditë e histori të lashtë nëshekuj. Prizreni quhet me të drejtë “ Qytet Muze”, sepse me komplekset e tij: Kompleksi memorial Gryka e Lumbardhit; Kompleksi Përmendor “Marash”; Kompleksi memorial Gryka e Lumbardhit; Kompleksi monumental i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit; Kalaja e Prizrenit; Kompleksi i përmendoreve Nënkala, Potokmëhallë dhe Panteli dhe objekte reprezentative të arkitekturës folklorike të cilat e dokumentojnë atë. Prizreni ka shprehje individualiteti dhe vlerat e tija materiale e shpirtërore ngurtësonin në shekuj qëndresën e tij.

Qendra Afariste

Me 45 lokale në dispozicion, ofron hapësirë të mjaltshme për të gjithë sektorët, si të: modes, artikujve sportivë, kafiterive, restoranteve, këndit të lojrave dhe argëtimit, këndit të lojave për fëmie etj. Poashtu ofron hapësirë të mjaftueshme për parking dhe garazhim,si dhe qasje të lehtë nga parkingu me ashensorë. Objekti disponon me sistem të sinjalizimit kundër zjarrit për tërë hapësirën afariste.

Supermarketi

Kompania EuroInvest me Kompleksin afaristo banesor Eurocenter në Prizren,me përfundimin e projektit, përgaditjen e Lokaleve dhe Supermarketit deri në finale, bënë njoftimin për dhënien me qera të të gjitha hapsirave si:

Supermarketin me sipërfaqe prej 4000m2,dhe 43 Lokaleve me sipërfaqe të përgjithshme prej 3000m2,duke filluar nga 14m2 e deri 473 m2

Për të gjithë ju të interesuar, për informata më të detajuara ju ftojmë në zyret tona, të cilat gjenden në objektin
Eurocenter, kati I, Hyrja II, Nr.3, Rruga:Adnan Krasniqi 149

Salla e dasmave
Stella del centro

është objekt në kuadër të kompleksit me kapacitet prej 320 vendesh, me arkitekturë unike të kombinuar që nga ajo historike deri te ajo bashkëkohore-moderne. E projektuar dhe zhvilluar nga arkitektë me eksperiencë, ofron komoditet për secilën shije dhe hapësirë për shërbime të shpejta. Është organizuar hapësira e mjaftueshme për të gjithë sektorët, si të: modes, artikujve sportivë, kafeterive etj. Rezervo tash : 049/551-551

Restauranti Ditor

momentalisht restauranti ende nuk është i hapur, megjithate ajo posedon : furrën e picës me dru, njashtu grillin dhe specialitetet prej tij njashtu.

Banesat

(kliko per te shkarkuar katalogun)

Banimi ka kualitet sepse gjendet në qendër të qytetit, afër institucioneve dhe shkollave, banesat janë të konceptuara në atë mënyrë që iu është kushtuar kujdes i veqantë funksionit në relacion me hapësirën e domosdoshme, që të arrihen normat evropiane të banimit, qdo banesë e kompleksit është e rrezatuar nga dielli, në pjesë të caktuara të kohës gjatë ditës. Secila banesë ka lidhje direkt në parkingje nga koridoret e tyre me ashensorë dhe me shkallë.

Parkingjet

parkingu që shtrihen në dy etazhe, i cili është i pari i këtij lloji në Kosovë, në të cilën janë aplikuar standardet bashkëkohore botërore, të cilat sigurojnë qëndrim të sigurtë dhe monitorim nga kamerat 24 orë për veturat.Në ndërtimin e këtij parkingu morën pjesë kompanitë e njohura nga Evropa dhe regjioni.Me ndërtimin e këtyre kapaciteteve, Prizren ka zgjidhur një brengë të kamotshme të mungesës së hapësirave të parkingjeve. Kjo është një ndihmë e madhe në rend të parë për qytetarët e Prizrenit, por edhe për të gjithë mysafirët të cilët e vizitojnë qytetin tonë.

Kontakto

Eurocenter,
Rruga: Adnan Krasniqi 149 / 20000 Prizren
Tel & Fax : +381 (0) 29 231 559
Mob : +377 (0) 44 551 552
+386 (0) 49 664 445
+386 (0) 49 551 551
e-mail / web : info@eurocenter-pz.com
www.eurocenter-pz.com